Bestrating

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Schuttingen & blokhutten

Professionele tuinbestrating in Kerkwerve

Wilt u mooie tuinbestrating dat u zo min mogelijk zelf hoeft bij te houden? De ervaren medewerkers van Groentotaal Jasperse helpen u graag als u uw tuin wilt laten bestraten. Als sinds 1989 zitten wij in de hovenierssector. Wanneer ons hoveniersbedrijf in Kerkwerve uw tuinbestrating regelt, krijgt u persoonlijke aandacht gedurende het hele proces. Ons spontane team denkt graag met u mee en creëert een tuin waar u heerlijk in kunt genieten.

Een mooie tuinbestrating op basis van uw wensen

Mooie tuinbestrating is een vak apart. Wij maken van elke straat iets bijzonders of het nu gaat om gebakken klinkers, betonklinkers, natuursteentegels, keramische tegels of designtegels. Wanneer u onze specialisten inschakelt om uw tuin te laten bestraten, wordt alles afgestemd op uw wensen. Wij adviseren u graag over onze onderhoudsarme sierbestrating met vaste voeg of met een kitvoeg, of over onderhoudsarme tegels met coating, maar ook over welke ondergrond u nodig heeft. Voor keramische tegels werken wij met stabilisatiezand of verlijmen wij de tegels op split met cement. Hierdoor heeft u een waterdoorlatende ondergrond. Op deze manier wordt het water direct naar de ondergrond afgevoerd, blijft uw bestrating droog en heeft u geen kans op verzakkingen achteraf. Met onze ruime ervaring en groot aanbod geven wij u vast een passend antwoord op al uw sierbestrating vragen. Natuurlijk behoort een terras bestrating ook tot de mogelijkheden. Bekijk onze projecten op het gebied van tuinbestrating in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Een halfverharding voor uw oprit

Naast uw tuin te laten bestraten, is er nog een mogelijkheid en dat is een half verharding, zoals split en Gravier D’or. Split en grind zijn in het algemeen het beste te gebruiken voor opritten met de daarvoor bestemde kunststof grindplaten. Hierdoor blijft uw oprit stabiel, worden er geen sporen ingereden en loopt het split of grind niet zwaar. Gravier D’or heeft als voordeel dat het door weer en wind enorm hard wordt en daardoor stabiel blijft. Andere mogelijkheden zijn schelpen en boomschors, deze producten zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling. Wij beschikken over alle machines om het straatwerk te kunnen realiseren, hierdoor hebben wij minder tijdverlies en houden wij alles zelf in de hand voor een snelle realisatie.

Uw tuin laten bestraten door onze specialisten

Woont u in de gemeente Schouwen-Duiveland en heeft u interesse in mooie tuinbestrating? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Bel naar 0111 219007 en vertel ons uw wensen. Of stuur ons een vrijblijvende email wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over het laten bestraten van uw tuin? Neem ook dan contact met ons op. U kunt onze specialisten in Kerkwerve inschakelen voor meer dan alleen een mooie tuinbestrating, zo kunt u ook uw tuin laten renoveren. Natuurlijk kunnen wij ook uw tuinonderhoud regelen.