Schuttingen & blokhutten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Schuttingen & blokhutten

Zet een tuinschutting rondom uw tuin in Kerkwerve

Bent u op zoek naar een mooie tuinschutting om meer privacy te creëren in uw eigen tuin? Wilt u een tuinhuis plaatsen om uw spullen op te bergen of om een heerlijke zitplaats in uw tuin in de gemeente Schouwen-Duiveland te creëren? Maak dan een afspraak met de specialisten van Groentotaal Jasperse en laat ons u helpen. Naast gebruiksgemak, brengt het plaatsen van een houten tuinhuis, een mooie houten vlonder of tuinschutting ook sfeer en comfort in uw tuin in Kerkwerve. De laatste jaren wordt de tuin meer dan ooit gebruikt als een verlenging van uw woonruimte en is deze van alle gemakken voorzien.

Tuinschutting in diverse soorten en maten

Door het plaatsen van een mooie houten tuinschutting kunt u meer genieten van uw privacy. De houten tuinschutting is één van de meest populaire schuttingen en is verkrijgbaar in alle vormen en maten. Zo zijn er kant en klare panelen met verticale – of horizontale latten, traliesschermen, rechte panelen en vele combinaties hiervan. Ook bouwen wij schuttingen volledig naar eigen ontwerp. Een voordeel hiervan is dat wij niet aan bepaalde maten gebonden zijn.

Tuinhuizen & blokhutten

De functie van het tuinhuis is de afgelopen jaren sterk veranderd. Voorheen was één van de belangrijkste redenen het creëren van bergruimte. De mogelijkheden bieden vandaag de dag echter toepassingen die meer recht doen aan de naam tuinhuis. Tegenwoordig is het plaatsen van een tuinhuis een verrijking van uw tuin en veraangenaamt het de tijd die u hierin doorbrengt. Ook de periode van uw tuinplezier kan door het plaatsen van een tuinhuis of blokhut verlengd worden. Denkt u hierbij aan een overdekt terras waar u in het najaar ook nog heerlijk kunt genieten van uw tuin. Al deze toepassingen, in combinatie met extra bergruimte, maken het plaatsen van een tuinhuis bij uw huis in of nabij Schouwen-Duiveland een investering die zeer de moeite waard is.

Vlonders

Een vlonder is op veel manieren toepasbaar. Deze kan een alternatief zijn voor bestrating van uw tuin, maar op een balkon of dakterras is het zeer geschikt. Een vlonder is een echte blikvanger in uw tuin en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Om op lange termijn te blijven genieten van uw vlonder is het belangrijk om het geraamte uiterst precies te plaatsen. Dit voorkomt het verzakken van de vlonder en het kromtrekken van de planken. Tijdens het plaatsen maken wij altijd gebruik van speciaal doek om onkruidgroei tegen te gaan.

Neem contact op voor tuinschutting in uw tuin

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze tuinschutting? Bekijk dan meerdere voorbeelden van onze gecreëerde tuinen of neem contact met ons hoveniersbedrijf in Kerkwerve op. Bel naar 0111 219007 om een van onze medewerkers te spreken.