Beplantingsplan

Gekwalificeerde werknemers
Cashback op aankopen
Volgens uw wensen

Een beplantingsplan van uw hovenier in de regio Burgh-Haamstede

Bij Groentotaal Jasperse maken wij graag een beplantingsplan voor uw ideale tuin. Heeft u een tuin in de regio Burgh-Haamstede waar u het nodige aan gedaan wilt hebben? Maar heeft u zelf geen groene vingers en bent u hier niet toe in staat? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee. Voor ieder budget kunnen wij een mooie tuin creëren.

Een beplantingsplan helpt bij het creëren van uw ideale tuin

Wij gebruiken een beplantingsplan om weer te geven waar de planten in uw tuin in Burgh-Haamstede geplant worden. Hierbij wordt er rekening gehouden met het soort plant, de afstand tussen de planten en hoeveel planten er in uw tuin komen. Nadat wij uw tuin onder handen hebben genomen, kunnen wij ook het tuinonderhoud regelen. Onze medewerkers kunnen andere werkzaamheden in uw tuin verrichten. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen van een terras in uw achtertuin. Ook het bestraten van uw oprit behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze afgeronde projecten en krijg een goed beeld van onze werkzaamheden.

Neem contact op en vertel ons uw wensen

Wilt u graag een nieuwe tuin en heeft u behoefte aan een beplantingsplan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111 219007. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen. Bent u niet in de gelegenheid om ons telefonisch te bereiken? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u beplantingsplan laten maken door onze experts?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Direct bellenDirect mailen