Regel tuinrenovatie via uw hovenier in Kerkwerve

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Schuttingen & blokhutten

Met een tuinrenovatie van de specialisten van Groentotaal Jasperse in Kerkwerve, laat u uw tuin er weer mooi en nieuw uit zien. Sinds 1989 hebben wij de nodige ervaring binnen de gemeente Schouwen-Duiveland opgebouwd. Naast onze ruime ervaring hebben wij een goed en spontaan team opgebouwd die onze klanten bij iedere opdracht persoonlijke aandacht geeft. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw tuinrenovatie verloopt zoals u dat wilt.

Een tuinrenovatie op basis van uw wensen

Ziet u uw ideale tuin al voor u? Een oase van rust, weelderig groen, weinig onderhoud en vooral genieten. Uit ervaring weten wij dat de meeste mensen bij het denken aan hun tuin, een bepaald beeld voor ogen hebben. Of beter gezegd, een bepaalde sfeer. In een goed tuinontwerp draait alles om de juiste verhoudingen. De verhouding tussen groen (beplanting) en grijs (steen) is hierbij van cruciaal belang. Maar ook de verhouding tussen hoge en lage elementen is erg belangrijk. Een goed ontwerp vormt een harmonisch geheel met de omgeving, naadloos passend bij de stijl van de woning en het interieur. Het ontwerpen en renoveren van een tuin is een creatief proces. Het uiteindelijke ontwerp is afhankelijk van verschillende factoren. Wij gaan graag samen met u aan de slag om uw droomtuin te verwezenlijken.

Het creëren van een moodboard

Het begint bij het maken van een wensenlijst, of beter nog, een verzameling van sfeerbeelden die u aanspreken. Met deze beelden maakt u een ‘moodboard’. Beelden zeggen immers meer dan woorden. U kunt inspiratie op doen door een tuinbeurs, een modeltuinen park te bezoeken of door onze voorgaande projecten te bekijken. Bij de Tuinen van Appeltern vindt u bijvoorbeeld de meest uiteenlopende tuinvoorbeelden. Leuk voor een dagje uit! Kortom, inspiratie opdoen, daar begint het mee.

Het traject van uw tuinrenovatie

In een eerste oriënterend gesprek gaan wij, met de door u verzamelde informatie, aan de slag. Wij komen op locatie de situatie bekijken en bespreken met u de mogelijkheden. Dit is een eerste belangrijke stap richting uw nieuwe tuin! Wij zullen u met onze passie, kennis en creativiteit op het juiste spoor zetten. De volgende stap is het maken van het ontwerp. Wij meten de tuin nauwkeurig in en maken foto’s van de huidige situatie. Voor het presenteren van het ontwerp nodigen wij u uit bij ons op het bedrijf. In ons eigen sfeervolle ontwerppaviljoen laten wij u kennis maken met uw nieuwe tuin. Ons hoveniersbedrijf in Kerkwerve kan voor u onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren tijdens een tuinrenovatie:

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden van uw tuinrenovatie

Woont u in de gemeente Schouwen-Duiveland en heeft u interesse in een tuinrenovatie om weer te kunnen genieten van uw tuin? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0111 219007 en maak uw wensen kenbaar aan een van onze medewerkers.